A la Carte Menu
Voorgerechten
- Seizoensgebonden AspergebundeltjesOp Vlaamse wijze met Nobashi Garnalen€ 25
- Hamachi Crudo CarpaccioAvocadotartaar, Ingelegde Komkommer & Granaatappelparels€ 33
- Koude Meloen- & Komkommersoep, Gaspacho-stijlGeroosterde Feta Kruimels
Vegetarisch
€ 20 - Vitello Tonnato van de HaasAnsjovis-geïnfuseerde Mayonaise Espuma€ 31
Hoofdgerechten
- Mille-feuille van Griet met Zeewier,Messen schelpen in peterselieboter & Heldere Schaaldierenbouillon€ 36
- Gegrilde rundvleespers, paprikamayonaise,Sjalottenconfit met honing en rozemarijn€ 34
- Schotse IGP Lamslende met Espelette-peperCoco-bonen Ragout€ 38
- Rode mullet “barbet” in een knapperige aardappelschelpSaffraan Emulsie & Hint van Zwarte Knoflook€ 39
- Lasagne van gegrilde groenten en seitan, tomatencoulis
Vegetarisch
€ 26
Desserts
- Aardbei & Rabarber MelbaWitte Chocolade Chantilly€ 18
- Abrikoos & Rozemarijn SoezengebakLavendel Sorbet€ 21
- Traditioneel Pistache Mille-feuilleNougat IJs€ 18
- Café gourmand€ 20