A la Carte Menu
Voorgerechten
- Romige witte bonensoep met venkelGehakte cantharellen, olie en chorizo-chips€ 20
- Ballotine van langoustines & mosselenRisotto met inktvisinkt & zeeschuim€ 34
- “Cappuccino” van paddenstoeleninfusie in RoyaleCromesquis van foie gras & gerookte eendenborst€ 29
- Krokant kalfsvlees, truffelreepjes & shimengïLauwwarme aardpeer-slagroom€ 35
- Geroosterde prei & boerenkoolPlantaardige espuma met “Tonburi” (bergkaviaar)
Vegetarisch
€ 19
Hoofdgerechten
- Gestoofd rundvlees in court-bouillonReductie van peperjus & port€ 30
- Licht gerookte hertenfilet, kastanjepaneermeelCassis- en veenbessenbolletjes€ 39
- Zwarte zeebaars & sint-jakobsschelpenPâtisson & reepjes erynguii€ 34
- Gepocheerde zalm in een bouillon “Dashi”Papardelles met groenten, sesamolie€ 33
- Geroosterde tempeh “sojabonen”Karamelsaus met rode biet & soja
Vegetarisch
€ 22
Desserts
- Café gourmand€ 20
- KaasplankGeselecteerd door onze kaasmaker€ 19
- Geroosterde vijg met honing, ricottamousseIJs met vijgenblad€ 13
- Dunne taart met gekarameliseerde appelsKaramelsaus & vanille-ijs€ 13
- Exotische salade van vers fruitHibiscusbloemsorbet€ 16