undefined | Foto door , op User

A la Carte Menu

Voorgerechten

  • Romige witte bonensoep met venkel

    Gehakte cantharellen, olie en chorizo-chips
    € 20
  • Ballotine van langoustines & mosselen

    Risotto met inktvisinkt & zeeschuim
    € 34
  • “Cappuccino” van paddenstoeleninfusie in Royale

    Cromesquis van foie gras & gerookte eendenborst
    € 29
  • Krokant kalfsvlees, truffelreepjes & shimengï

    Lauwwarme aardpeer-slagroom
    € 35
  • Geroosterde prei & boerenkool

    Plantaardige espuma met “Tonburi” (bergkaviaar)

    Vegetarisch

    € 19

Hoofdgerechten

  • Gestoofd rundvlees in court-bouillon

    Reductie van peperjus & port
    € 30
  • Licht gerookte hertenfilet, kastanjepaneermeel

    Cassis- en veenbessenbolletjes
    € 39
  • Zwarte zeebaars & sint-jakobsschelpen

    Pâtisson & reepjes erynguii
    € 34
  • Gepocheerde zalm in een bouillon “Dashi”

    Papardelles met groenten, sesamolie
    € 33
  • Geroosterde tempeh “sojabonen”

    Karamelsaus met rode biet & soja

    Vegetarisch

    € 22

Desserts

  • Café gourmand

    € 20
  • Kaasplank

    Geselecteerd door onze kaasmaker
    € 19
  • Geroosterde vijg met honing, ricottamousse

    IJs met vijgenblad
    € 13
  • Dunne taart met gekarameliseerde appels

    Karamelsaus & vanille-ijs
    € 13
  • Exotische salade van vers fruit

    Hibiscusbloemsorbet
    € 16