undefined | Foto door , op User

A la Carte Menu

Voorgerechten

  • Biet & sojamarinade rode label zalm tataki

    zure room & tapioca parels met groene olie
    Vegetarisch
    € 27
  • Carpaccio van sint-jakobsschelp met yuzu citroenparels

    arbutus gel & avruga kaviaar
    € 28
  • In de pan gebakken foie gras escalope & geroosterde peer

    salade van ingelegde spitskoolbladeren
    € 33
  • Pastinaak & selderijsoep Parmentier

    blokjes gerookte eendenborst & geroosterde sesamolie
    € 22
  • Biologisch kippenei "Florentine" stijl met wilde paddenstoelen

    aardappel espuma doordrenkt met truffelolie
    Vegetarisch
    € 24

Hoofdgerechten

  • Borst van houtduif met bladerdeegkorst

    porcini duxelles & saffraan jus
    € 41
  • Sole roulade met kreeftvlees doordrenkt

    waterkers boteremulsie
    € 36
  • Confite & gegrilde kalfspicanha met citroen-thym infusion

    geroosterde prei & romige schorseneer
    € 34
  • Rogvleugel gepocheerd in zeewierbouillon

    bruine boter met gefrituurde kappertjes en geroosterde hazelnoten
    € 34
  • Geroosterde schijf van celeriac met rozemarijn, auberginekaviaar

    kikkererwtenhumus; vegan room met parmezaan
    Vegetarisch
    € 22

Desserts

  • Geroosterde appeltaartjes, Tatin-stijl

    calvados en vanille slagroom
    € 15
  • Kastanje en lychee mousse

    speculoos crumble, griotte kersen gel
    € 18
  • Kaasplank

    Geselecteerd door onze kaasmaker
    € 19
  • Panna cotta blanc-manger met lychee

    mango en ananas tartaar
    € 17
  • Café gourmand

    € 17