undefined | Foto door , op User

A la Carte Menu

Voorgerechten

  • Seizoensgebonden Aspergebundeltjes

    Op Vlaamse wijze met Nobashi Garnalen
    € 25
  • Hamachi Crudo Carpaccio

    Avocadotartaar, Ingelegde Komkommer & Granaatappelparels
    € 33
  • Koude Meloen- & Komkommersoep, Gaspacho-stijl

    Geroosterde Feta Kruimels

    Vegetarisch

    € 20
  • Vitello Tonnato van de Haas

    Ansjovis-geïnfuseerde Mayonaise Espuma
    € 31

Hoofdgerechten

  • Mille-feuille van Griet met Zeewier,

    Messen schelpen in peterselieboter & Heldere Schaaldierenbouillon
    € 36
  • Gegrilde rundvleespers, paprikamayonaise,

    Sjalottenconfit met honing en rozemarijn
    € 34
  • Schotse IGP Lamslende met Espelette-peper

    Coco-bonen Ragout
    € 38
  • Rode mullet “barbet” in een knapperige aardappelschelp

    Saffraan Emulsie & Hint van Zwarte Knoflook
    € 39
  • Lasagne van gegrilde groenten en seitan, tomatencoulis

    Vegetarisch

    € 26

Desserts

  • Aardbei & Rabarber Melba

    Witte Chocolade Chantilly
    € 18
  • Abrikoos & Rozemarijn Soezengebak

    Lavendel Sorbet
    € 21
  • Traditioneel Pistache Mille-feuille

    Nougat IJs
    € 18
  • Café gourmand

    € 20