A la Carte Menu
Voorgerechten
- Biet & sojamarinade rode label zalm tatakizure room & tapioca parels met groene olieVegetarisch€ 27
- Carpaccio van sint-jakobsschelp met yuzu citroenparelsarbutus gel & avruga kaviaar€ 28
- In de pan gebakken foie gras escalope & geroosterde peersalade van ingelegde spitskoolbladeren€ 33
- Pastinaak & selderijsoep Parmentierblokjes gerookte eendenborst & geroosterde sesamolie€ 22
- Biologisch kippenei "Florentine" stijl met wilde paddenstoelenaardappel espuma doordrenkt met truffelolieVegetarisch€ 24
Hoofdgerechten
- Borst van houtduif met bladerdeegkorstporcini duxelles & saffraan jus€ 41
- Sole roulade met kreeftvlees doordrenktwaterkers boteremulsie€ 36
- Confite & gegrilde kalfspicanha met citroen-thym infusiongeroosterde prei & romige schorseneer€ 34
- Rogvleugel gepocheerd in zeewierbouillonbruine boter met gefrituurde kappertjes en geroosterde hazelnoten€ 34
- Geroosterde schijf van celeriac met rozemarijn, auberginekaviaarkikkererwtenhumus; vegan room met parmezaanVegetarisch€ 22
Desserts
- Geroosterde appeltaartjes, Tatin-stijlcalvados en vanille slagroom€ 15
- Kastanje en lychee moussespeculoos crumble, griotte kersen gel€ 18
- KaasplankGeselecteerd door onze kaasmaker€ 19
- Panna cotta blanc-manger met lycheemango en ananas tartaar€ 17
- Café gourmand€ 17